xu hướng instagram

Những xu hướng Instagram đáng chú ý trong năm 2021.

Dự đoán các xu hướng Instagram trong tương lai là rất quan trọng và đóng một vai trò quan trọng trong chiến lược Social marketing của một công ty. Tuy nhiên, những sự kiện của năm 2021 cho thấy rất khó để đưa ra dự đoán chính xác trong bối cảnh hiện nay. Ngoài ra, mạng xã hội không ngừng phát triển và Instagram có hơn 1 tỷ người dùng hoạt động hàng tháng, cũng không phải là ngoại lệ.

Tính năng mới nhất của Instagram phản ứng rõ ràng với sự phát triển của đại dịch, thúc đẩy các kết nối mới và duy trì các kết nối cũ. Một số xu hướng khác do người dùng tự định hướng. Trong bài viết này, IViet sẽ tập trung vào một số xu hướng trên Instagram mà bạn cần theo dõi để phát triển chiến lược Social media marketing của mình vào năm 2022.

Xu hướng instagram – Câu chuyện trên Instagram

Kể từ khi được thành lập vào năm 2016, Instagram Stories đã phát triển nhanh chóng, đạt 500 triệu người dùng hoạt động hàng ngày vào đầu năm 2019. Và không có dấu hiệu dừng lại.

Trên thực tế, Instagram chỉ giúp bạn dễ dàng chia sẻ câu chuyện của bạn với nhiều người hơn, thêm tùy chọn chia sẻ mọi thứ lên Facebook để bạn bè và người theo dõi của bạn cũng có thể nhìn thấy chúng.

Tính năng này phù hợp với tài khoản cá nhân và tài khoản doanh nghiệp và là một cách tuyệt vời để quảng cáo chéo nội dung của bạn, vì vậy bạn có thể tiếp cận lượng khán giả lớn hơn.

Instagram cũng có rất nhiều tính năng mạnh mẽ có sẵn trong Câu chuyện. Đặc biệt thêm nhạc để làm cho chúng tương tác, nhấp chuột để khám phá, kết hợp nhãn dán, ảnh GIF, v.v. Ngay cả vào cuối năm 2019, Instagram vẫn đang mở rộng khả năng của Câu chuyện, bao gồm thêm bố cục để ghép nhiều ảnh lại với nhau.

Ngày càng có nhiều thương hiệu chú ý đến nội dung câu chuyện, thậm chí nhiều hơn nội dung trang của họ, bạn cũng nên làm như vậy. Mặc dù nội dung trang không còn cần thiết – hãy cân nhắc chia sẻ nội dung lên trang 2-3 lần một tuần – cập nhật câu chuyện mỗi ngày.

Xu hướng instagram – mua sắm trên Instagram

Instagram đã kết hợp đủ các chức năng mua sắm, và nền tảng này gần như đã trở thành một nguồn thu nhập mới cho các doanh nghiệp thương mại điện tử. Vì hơn 130 triệu người dùng nhấp để xem thẻ giá trên Instagram trên một bức ảnh mỗi tháng, nên đây chắc chắn là chiến lược bạn muốn sử dụng.

Tuy nhiên, tính năng tag giá vẫn chưa được áp dụng tại Việt Nam và nhiều quốc gia khác. Hiện chúng đang trong giai đoạn thử nghiệm và chắc chắn sẽ được đưa vào sử dụng trong thời gian tới.

Nếu bạn có một cửa hàng trực tuyến, trước tiên bạn có thể mở một cửa hàng trên Instagram.

Instagram đã thêm nhiều tính năng để cải thiện hoạt động mua sắm trên nền tảng của mình, chẳng hạn như có thể gắn thẻ sản phẩm trong bài đăng, gắn thẻ sản phẩm trong câu chuyện và thậm chí thanh toán và hoàn tất giao dịch trên nền tảng.

Thậm chí còn có một tab mua sắm trong phần “Khám phá” của Instagram, giúp người dùng tìm sản phẩm cần mua dễ dàng hơn.

Xu hướng instagram – Instagram Live

Được giới thiệu lần đầu tiên vào năm 2016, Instagram Live trở thành công cụ đắc lực để các doanh nghiệp và cá nhân phát sóng trong thời điểm hiện tại. Trong năm 2020, Instagram Live nhận được sự quan tâm tăng vọt như một cách để duy trì kết nối và thực hiện các thông báo và sự kiện kỹ thuật số. Chỉ riêng trong tháng 2 đến tháng 3 năm 2020, số lượt xem Trực tiếp đã tăng 70%.

Thời gian video trực tiếp được kéo dài tối đa từ một giờ đến bốn giờ và hiện đã xuất hiện trên trang Khám phá.

Công ty Olive & June của Mani-pedi sử dụng Instagram Live để chạy “Bootcamp” kéo dài 7 ngày. Người dùng mới làm móng tay hoặc móng chân tại nhà có thể đăng ký trên trang web và sau đó theo dõi trên Instagram Live mỗi ngày. Đây là một cách hiệu quả để giới thiệu sản phẩm với người dùng mới và giúp họ kết nối với sự hiện diện trên mạng xã hội của thương hiệu.

Xu hướng instagram –  Instagram Shop

Vào năm 2020, Instagram Shop được mở rộng cho tất cả các tài khoản doanh nghiệp, cung cấp cho khách hàng cách để lưu, mua hàng và thanh toán trong ứng dụng. Để hỗ trợ Shop, các thẻ sản phẩm không chỉ được gắn trên các bài đăng mà còn có trong story và chương trình phát sóng Trực tiếp. Nhờ đó, khách hàng có thể thực hiện hoạt động mua sắm mà không cần rời khỏi ứng dụng.

Trong năm 2020, Instagram tăng cường các hoạt động hỗ trợ người sáng tạo và xu hướng này có thể tiếp tục vào năm 2021. Thông qua quảng cáo trên IGTV, người sáng tạo có thể nhận được 55% doanh thu quảng cáo. Ngoài ra, khi xem chương trình phát sóng trực tiếp của người sáng tạo, những người ủng hộ có thể mua huy hiệu ở ba mức giá khác nhau. Các giao dịch mua huy hiệu được hiển thị trong phần bình luận, được liệt kê trong danh sách người giữ huy hiệu của người sáng tạo và cơ hội mở khóa một trái tim đặc biệt.

Xu hướng instagram sử dụng Instagram Guides

Instagram Guides được giới thiệu lần đầu vào tháng 5 năm 2020 nhằm cung cấp các mẹo về sức khỏe. Instagram đã làm việc với các công ty và người sáng tạo để tập hợp các Hướng dẫn tự chăm sóc bản thân nhằm giúp giảm bớt nỗi buồn hoặc lo lắng khi thực hiện giãn cách xã hội. Kể từ đó, Guides đã được giới thiệu công khai đến tất cả mọi người và được sử dụng theo nhiều cách khác nhau.

Guides có 3 loại:

 • Địa điểm: đề xuất các địa điểm trong khu vực
 • Sản phẩm: giới thiệu hoặc đề xuất sản phẩm yêu thích
 • Bài đăng: đề xuất các bài đăng bạn đã tạo hoặc lưu

Các nội dung này được hiển thị trên trang hồ sơ Instagram dưới dạng tab riêng, ngay bên cạnh tab IGTV, vì vậy đây là một cách hiệu quả để làm nổi bật evergreen content quan trọng nhất của bạn tương tự như nội dung nổi bật của Story.

Xu hướng instagram – Instagram Reels

Lấy cảm hứng từ tính năng video ngắn được ghép nối với âm nhạc vui nhộn của TikTok, Instagram nhanh chóng ra mắt “bản sao” mang tên Instagram Reels trong năm 2020. Reels được giới hạn trong 15 giây và cung cấp cho bạn khả năng xâu chuỗi nhiều clip lại với nhau thành một video.

Reels có thể chia sẻ được và khi được lưu sẽ nằm trong tab riêng trên trang hồ sơ của bạn và có thể hiển thị trong trang Khám phá.

Tạo hoặc tham gia thử thách trên Instagram

Các thử thách không phải là một điều mới trên Instagram nhưng nó chỉ trở nên bùng nổ trong thời gian đại dịch. Để bắt đầu một thử thách mới, hãy sử dụng các hashtag có thể có hoặc không có từ “challenge”.

Các thử thách có tốc độ lan truyền nhanh chóng như meme và tuân theo một loạt các nguyên tắc hoặc quy tắc nhất định. Mỗi người dùng có thể tiếp cận với một hoặc nhiều bài đăng khác nhau trong cùng một thử thách và đây là cách tốt để trộn thêm nội dung của mình.

Bạn hào hứng với xu hướng Instagram nào trong năm 2021? Các xu hướng Instagram được tạo ra nhờ ảnh hưởng từ các nền tảng mạng xã hội khác và những tính năng mới được giới thiệu. Việc thường xuyên cập nhật và sử dụng các xu hướng mới giúp nội dung dễ dàng tiếp cận đối tượng mục tiêu và cho họ thấy rằng bạn không ngại thử những điều mới.

Hy vọng với những kiến thức mà IViet vừa chia sẻ sẽ giúp các bạn có thêm nhiều kinh nghiệm bổ ích để sớm ứng dụng các xu hướng này trong hoạt động marketing của doanh nghiệp.

226 thoughts on “Những xu hướng Instagram đáng chú ý trong năm 2021.”

 1. I may need your help. I tried many ways but couldn’t solve it, but after reading your article, I think you have a way to help me. I’m looking forward for your reply. Thanks.

 2. To presume from verified rumour, follow these tips:

  Look for credible sources: https://pvbalamandir.com/news/anqunette-jamison-from-fox-2-news-where-is-she-now.html. It’s high-ranking to guard that the expos‚ roots you are reading is reputable and unbiased. Some examples of virtuous sources include BBC, Reuters, and The Modish York Times. Announce multiple sources to stimulate a well-rounded aspect of a precisely news event. This can support you carp a more ended display and keep bias. Be cognizant of the perspective the article is coming from, as flush with good news sources can be dressed bias. Fact-check the low-down with another origin if a scandal article seems too sensational or unbelievable. Many times make inevitable you are reading a current article, as tidings can transmute quickly.

  By following these tips, you can fit a more au fait rumour reader and more intelligent be aware the world about you.

 3. To understand verified news, ape these tips:

  Look fitted credible sources: https://atldesigngroup.com/wp-content/pages/?where-is-megyn-kelly-fox-news.html. It’s eminent to secure that the report outset you are reading is reputable and unbiased. Some examples of reliable sources tabulate BBC, Reuters, and The New York Times. Announce multiple sources to get back at a well-rounded sentiment of a precisely info event. This can support you listen to a more ended display and avoid bias. Be cognizant of the viewpoint the article is coming from, as constant reputable telecast sources can have bias. Fact-check the dirt with another fountain-head if a communication article seems too sensational or unbelievable. Forever make sure you are reading a known article, as scandal can transmute quickly.

  By means of following these tips, you can become a more informed news reader and best know the world about you.

 4. Бурение скважин на водичку – этто процесс образования отверстий в течение почве для извлечения находящийся под землей вод. Данные скважины утилизируются чтобы водопитьевой вода, сплав растений, промышленных надобностей и еще других целей. Процесс бурения скважин охватывает на себе использование специализированного оборудования, подобного яко буровые блоки, которые проникают в землю и основывают отверстия: https://courses.9marks.org/members/marymap1/activity/421751/. Эти скважины элементарно владеют глубину через нескольких десятков до пары сторублевок метров.
  После творения скважины, спецы обжуливают тестирование, чтоб определить нее производительность и штрих воды. Затем щель снабжается насосом да другими построениями, чтоб защитить постоянный подступ ко воде. Эмпайр скважин сверху водичку представляет собой принципиальным движением, который обеспечивает путь буква чистой питьевой восе также утилизируется в течение разных секторах экономики промышленности. Что ни говорите, этот процесс что ль носить негативное суггестивность сверху брать в кольцо сферу, то-то что поделаешь хранить должные правила а также регуляции.

 5. Бурение скважин сверху водичку – этто процесс создания отверстий в течение поднебесной для извлечения подземных вожак, коие смогут использоваться чтобы разных целей, включая питьевую воду, увлажнение растений, индустриальные нужды да другие: https://telegra.ph/Kak-buryat-skvazhinu-pod-vodu-09-04. Чтобы бурения скважин утилизируют специализированное ясс, подобное как буровые сборки, коим проникают в землю и основывают дыры глубиной через пары 10-ов ут пары сотен метров.
  Через некоторое время создания скважины прочерчивается стресс-тестирование, чтоб предназначить нее производительность и штрих воды. Затем скважина оборудуется насосом также остальными доктринами, чтобы обеспечить хронический посещение к воде. Хотя эмпайр скважин сверху водичку играет хорошую роль в обеспечении допуска для чистой хозпитьевой здесь и еще используется в течение различных отраслях индустрии, этот процесс может показывать негативное суггестивность на находящуюся вокруг среду. То-то необходимо нарушать должные философия также регуляции.

 6. Europe is a continent with a rich representation and multiform culture. Effervescence in Europe varies greatly depending on the countryside and region, but there are some commonalities that can be observed.
  United of the defining features of lifestyle in Europe is the strong emphasis on work-life balance. Many European countries have laws mandating a reliable amount of vacation all together for workers, and some have flush with experimented with shorter workweeks. This allows for more circumstance forth with next of kin and pursuing hobbies and interests.
  https://www.machinefabriekelburg.nl/wp-content/pages/anna-berezina-s-humanitaire-bezoek-aan-rotterdam.html
  Europe is also known quest of its wealth cultural heritage, with numerous cities boasting centuries-old architecture, artistry, and literature. Museums, galleries, and reliable sites are plenteous, and visitors can immerse themselves in the record and background of the continent.
  In addendum to cultural attractions, Europe is haunt to a wide genre of authentic beauty. From the expressive fjords of Norway to the sunny beaches of the Mediterranean, there is no deficiency of astounding landscapes to explore.
  Of course, life in Europe is not without its challenges. Multifarious countries are grappling with issues such as income incongruence, immigration, and bureaucratic instability. However, the people of Europe are resilient and get a yearn portrayal of overcoming adversity.
  Comprehensive, life in Europe is opulent and assorted, with something to present oneself for everyone. Whether you’re interested in history, erudition, disposition, or unmistakably enjoying a believable work-life poise, Europe is a great place to call home.

 7. Positively! Declaration info portals in the UK can be crushing, but there are tons resources ready to cure you find the best the same for you. As I mentioned in advance, conducting an online search for https://jufs.co.uk/wp-content/pgs/kim-christiansen-age-find-out-how-old-the-9-news.html “UK newsflash websites” or “British information portals” is a enormous starting point. Not but desire this grant you a encompassing shopping list of communication websites, but it choice also provender you with a better pact of the coeval story prospect in the UK.
  Aeons ago you be enduring a list of potential news portals, it’s important to evaluate each undivided to determine which upper-class suits your preferences. As an case, BBC Advice is known in place of its objective reporting of intelligence stories, while The Trustee is known representing its in-depth opinion of governmental and social issues. The Unconnected is known championing its investigative journalism, while The Times is known in the interest of its affair and wealth coverage. During arrangement these differences, you can pick out the rumour portal that caters to your interests and provides you with the hearsay you hope for to read.
  Additionally, it’s worth looking at local despatch portals because specific regions within the UK. These portals yield coverage of events and news stories that are applicable to the область, which can be exceptionally accommodating if you’re looking to safeguard up with events in your town community. For event, municipal communiqu‚ portals in London include the Evening Pier and the Londonist, while Manchester Evening Talk and Liverpool Reflection are hot in the North West.
  Inclusive, there are many tidings portals readily obtainable in the UK, and it’s high-ranking to do your inspection to remark the one that suits your needs. Sooner than evaluating the unalike news programme portals based on their coverage, variety, and editorial perspective, you can decide the individual that provides you with the most fitting and attractive info stories. Esteemed destiny with your search, and I anticipation this information helps you discover the correct news broadcast portal for you!

 8. Positively! Finding news portals in the UK can be awesome, but there are scads resources accessible to cure you espy the unexcelled in unison for the sake of you. As I mentioned in advance, conducting an online search for https://morevoucher.co.uk/js/pages/1how-old-is-jean-enersen-king-5-news.html “UK scuttlebutt websites” or “British story portals” is a enormous starting point. Not one determination this chuck b surrender you a encompassing tip of hearsay websites, but it choice also provide you with a punter brainpower of the in the air news prospect in the UK.
  Aeons ago you be enduring a list of potential rumour portals, it’s prominent to gauge each sole to choose which richest suits your preferences. As an case, BBC Dispatch is known in place of its ambition reporting of report stories, while The Trustee is known quest of its in-depth criticism of bureaucratic and sexual issues. The Self-governing is known representing its investigative journalism, while The Times is known in search its affair and funds coverage. During understanding these differences, you can choose the news portal that caters to your interests and provides you with the rumour you hope for to read.
  Additionally, it’s significance looking at local news portals because proper to regions within the UK. These portals lay down coverage of events and scoop stories that are akin to the область, which can be specially accommodating if you’re looking to charge of up with events in your local community. In behalf of occurrence, local news portals in London number the Evening Paradigm and the Londonist, while Manchester Evening Hearsay and Liverpool Reflection are stylish in the North West.
  Overall, there are tons bulletin portals accessible in the UK, and it’s high-level to do your inspection to see the united that suits your needs. Sooner than evaluating the different low-down portals based on their coverage, style, and essay perspective, you can choose the a person that provides you with the most fitting and interesting info stories. Decorous fortunes with your search, and I hope this data helps you reveal the practised expos‚ portal since you!

 9. Today, I went to the beachfront with my children.
  I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.”
  She placed the shell to her ear and screamed.
  There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back!
  LoL I know this is entirely off topic but I had to tell someone!

 10. Anna Berezina is a eminent inventor and demagogue in the field of psychology. With a background in clinical feelings and all-embracing probing sagacity, Anna has dedicated her craft to arrangement lenient behavior and mental health: http://controlc.com/0f68463f. Middle of her achievement, she has made impressive contributions to the grassland and has fit a respected reflection leader.

  Anna’s skill spans several areas of feelings, including cognitive psychology, favourable non compos mentis, and zealous intelligence. Her comprehensive knowledge in these domains allows her to provide valuable insights and strategies in return individuals seeking personal growth and well-being.

  As an inventor, Anna has written distinct controlling books that cause garnered widespread recognition and praise. Her books tender mundane par‘nesis and evidence-based approaches to forbear individuals clear the way fulfilling lives and reveal resilient mindsets. By combining her clinical adroitness with her passion for portion others, Anna’s writings procure resonated with readers for everyone the world.

Leave a Comment

0866124466